Fodboldfonden tv2

Danske fodboldprofiler samler ind til udsatte børn – Om TV 2

Danske fodboldprofiler samler ind til udsatte børn

24. sep. 2021 — Danskerne får mulighed for at give en hjælpende hånd til børn i udsatte positioner herhjemme, når Fodboldfonden, Røde Kors og TV 2 søndag 28.

Velkommen til TV 2s koncern- og pressesite. Her finder du nyheder og information om TV 2s medier, aktiviteter og virksomhed. I pressesektionen er der adgang til programtekster og -billeder.

Fodboldfonden – Home – Facebook

Fodboldfonden – Startside

Formålet med Fodboldfonden er at hjælpe udsatte børn i Danmark. Fonden vil gennem en række events skabe opmærksomhed omkring udsatte børn, samt samle penge …

Fodboldfonden. 2920 Synes godt om. Fodboldfonden hjælper udsatte børn i Danmark, med fokus på børnefattigdom. Vi arrangerer sjove oplevelser for børn, og…

Fodboldfonden – Instagram

Hjælper udsatte børn og unge i Danmark, med særlig fokus på børnefattigdom. Mobile Pay: 32012 · Online Auktion’s profile picture · Julekoncert’s profile picture.

Alle vores børn – Røde Kors

Alle vores børn | Røde Kors

Første søndag i advent samler TV 2, Fodboldfonden og Røde Kors ind til ‘Alle Vores Børn’ med et nyt stort tv-show. For lige nu kæmper mange børn i Danmark …

Første søndag i advent samler TV 2, Fodboldfonden og Røde Kors ind til ’Alle Vores Børn’ med et nyt stort tv-show. For lige nu kæmper mange børn i Danmark en kamp, de fleste af os ikke er opmærksomme på. 

Om Fodboldfonden

Om Fodboldfonden – Fodboldfonden

I Foreningen til stiftelse af Fodboldfonden mener vi, at alle børn har ret til en tryg barndom og opvækst præget af kærlighed, tillid og fællesskab.

Fodboldfruer og Melvin Kakooza jubler: Så mange penge blev …

Fodboldfruer og Melvin Kakooza jubler: Så mange penge blev der samlet ind | BILLED-BLADET

28. nov. 2021 — Her var TV 2 gået sammen med Fodboldfonden og Røde Kors for at samle penge ind til danske børn. For at kunne vise dig denne video, …

I TV 2-showet ”Alle vores børn – side om side” samlede en række fodboldfruer og Melvin Kakooza ind til at hjælpe danske børn.

Danske fodboldprofiler samler ind til udsatte børn | URK.dk

NOVEMBER 2021: I et unikt samarbejde samler TV 2, Røde Kors og Fodboldfonden ind til børn i udsatte positioner i Danmark.

Asger Johannsen on LinkedIn: #allevoresbørn #rødekors #tv2 …

Derfor er vores samarbejde i Danish Red Cross med det sejeste landshold på kloden, Fodboldfonden samt med TV2 også bare fantastisk meningsfuldt!

Alle vores børn – MARCO DIALLO

Alle vores børn — MARCO DIALLO

Fodboldfonden, Røde Kors og TV 2 inviterer indenfor til halfest, når de sender live fra Rødovrehallen. Aftenens vært, Melvin Kakooza, sørger for ristede …

Keywords: fodboldfonden tv2