Pricerunner ejere

Ejere af PriceRunner

PriceRunner er ejet af den svenske bank, Klarna. Klarna blev grundlagt i 2005 og er nu en af Europas største banker med 147 mio aktive kunder og 400.000 …

PriceRunners hovedejere er Nordstjernan, Karl-Johan Persson og Nicklas Storåkers. Vi er også stolte over, at hovedparten af bestyrelsesmedlemmer og medarbejdere er ejere af PriceRunner.

Pricerunner solgt for syv milliarder – TV2 ØST

Historik om PriceRunner

PriceRunner er fuldstændig uafhængig og gratis at bruge. Vores vision er at være den, du altid kan regne med, når du sammenligner produkter og priser.

PriceRunner blev grundlagt i 1999 og har sine væsentligste aktiviteter i Danmark og Sverige samt mindre sites i yderligere to lande.

PriceRunner – Wikipedia, den frie encyklopædi

Pricerunner solgt for syv milliarder | TV2 ØST

2. nov. 2021 — Virksomheden PriceRunner, der har hovedkvarter i Nykøbing Falster, får ny ejer. Samtidig skiftes direktøren ud.

Virksomheden PriceRunner, der har hovedkvarter i Nykøbing Falster, får ny ejer. Samtidig skiftes direktøren ud.

Pricerunner Denmark ApS – Se overskud, ejere, tidslinje og …

PriceRunner – Wikipedia, den frie encyklopædi

PriceRunner er en svensk produkt- og prisammenligningstjeneste. … Derudover tilbyder PriceRunner produkttests, guides, rabatkoder til … Ejer, Klarna.

Pricerunner er blevet solgt | BT Forbrug

Pricerunner Denmark ApS – Se overskud, ejere, tidslinje og regnskaber – ownr®

Her finder du finansiel information fra Pricerunner Denmark ApS, se både nuværende og historiske informationer om ejere, adresser, regnskaber m.m..

Her finder du finansiel information fra Pricerunner Denmark ApS, se både nuværende og historiske informationer om ejere, adresser, regnskaber m.m.

Pricerunner solgt i kæmpehandel | folketidende.dk

Pricerunner er blevet solgt | BT Forbrug – www.bt.dk

2. nov. 2021 — Pricerunner har skiftet ejer flere gange gennem årene. I dag er Pricerunner tilstede i Danmark, Sverige, Norge og Storbritannien.

Pricerunner, hvis danske hovedsæde ligger i Nykøbing Falster, er blevet solgt.

Pricerunner: Prisfokus vil fortsætte i 2023 – DetailWatch

Pricerunner solgt i kæmpehandel | folketidende.dk

2. nov. 2021 — Jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre nye ejer, siger han. – Pricerunner har opbygget den nok bedste teknologi indenfor prissammenligning, …

Prissammenligningstjenesten med dansk hovedkvarter i Nykøbing er blevet solgt til en svensk finansinstitution. Lokal direktør er begejstret.

Anmeldelser af PriceRunner Danmark | 3 af 49 – Trustpilot

Pricerunner er solgt – igen | folketidende.dk

23. maj 2016 — Pris- og forbrugertjenesten Pricerunner, med dansk hovedsæde i Nykøbing, har fået ny ejer – igen.

Pris- og forbrugertjenesten Pricerunner, med dansk hovedsæde i Nykøbing, har fået ny ejer – igen.

Pricerunner: Prisfokus vil fortsætte i 2023 — DetailWatch

12. jan. 2023 — Katrine Barslev er forbrugeranalytiker i Pricerunner, der sammenligner … Foto: PR/Pricerunner … Konkursramt køkkenkæde får nye ejere.

”Borte er det, vi kan kalde shoppesjusk,” lyder det fra Pricerunners forbrugeranalytiker Katrine Barslev, der kigger tilbage på 2022 og frem på 2023.

Er du enig i den 4-stjernede bedømmelse af PriceRunner Danmark? Læs, hvad 1.050 personer har skrevet, og del din egen oplevelse.

Keywords: pricerunner ejere