Dit udbytte af et kursus i InDesign

Har du overvejet at tage på et InDesign kursus? Men du er måske lidt tilbageholdende, da du ikke ved, hvad du får ud af sådan et kursus. Det kan være en rigtig god idé at tage på et kursus i InDesign, da du bliver i stand til selv at tage hånd om din virksomheds grafiske opgaver. 

Dette er især relevant, hvis du er i gang med at starte din egen virksomhed. Når pengene kan være lidt små i starten, er det guld værd selv at kunne udarbejde et flot, kvalitetssikret og overbevisende visuelt materiale, der kan styrke din virksomheds kommunikation.

Få en grundig introduktion til programmet

På et kursus i InDesign får du en grundig introduktion til programmet. Du lærer de vigtigste funktioner, genveje og værktøjer og kommer til at arbejde med konkrete opgaver. Efter kursusdagene kan du selvstændigt arbejde videre i InDesign. Herunder kan du se en del af det udbytte, du får på et kursus i InDesign:

  • Du er i stand til at sætte dokumenter op med de rigtige indstillinger – både enkelt- og flersidede publikationer
  • Du har fået viden om, hvordan du importerer billeder og tekst korrekt, og hvordan du laver tekstombrydning med et professionelt udtryk
  • Din arbejdsproces bliver lettere, da du kan bruge skabeloner, mastersider og genveje
  • Du kan justere farver og har helt styr på forskellen mellem CMYK, RGB og pantone
  • Du har helt styr på, hvordan du gør din fil klar til tryk og skærm, og hvilke filformater og indstillinger du skal være opmærksom på at bruge