Få styr på tingene med din labelprinter

Har du ikke en label printer endnu? Så er det måske på tide, at du anskaffer dig en. Dog er det en god idé, at du også bestiller en masse labeltape, når du køber en labelprinter. For når du først har lært din labelprinter at kende og fundet ud af, hvad den kan bruges til, så skal der en del labeltape til. Herunder finder du flere idéer til, hvad en labelprinter kan bruges til. 

Få styr på køkkenet

Har du et køkken, der roder en smule, og som du har svært ved at få orden på? Så bliver en labelprinter helt sikkert din bedste ven i kampen mod rodet. Med en labelprinter kan du printe en masse labels ud og sætte der, hvor en ting skal have sin faste plads i skabene eller skufferne. 

Du kan eksempelvis putte havregryn, mel, sukker, morgenmadsprodukter m.m. i bøtter og skrive på hver enkelt bøtte, hvad den indeholder. Derved behøver bøtterne ikke nødvendigvis at være gennemsigtige. 

I skufferne kan du have kurve i forskellige størrelser og skrive på dem, hvad der skal ligge i de enkelte kurve. På den måde får du en skøn orden, så du altid kan finde lige det, som du skal bruge. 

Organisér familiens vasketøj

Med en labelprinter kan du organisere familiens vasketøj, så det bliver hurtigt og nemt for alle at vaske tøj. Køb en rumdeler og sæt plastikkasser i alle rummene. Sæt en label på hver kasse med, om den skal indeholde rødt tøj, sort tøj, hvidt tøj og så videre. Når en kasse er fyldt, er det lige til at sætte en vask over.