Leder du efter sjove og kreative aktiviteter for dig og dine børn?

Leder du efter sjove og kreative aktiviteter for dig og dine børn?

Er du løbet tør for idéer, når det kommer til at finde på sjove og kreative aktiviteter, som dig og dine børn kan hygge jer med? Det kan være svært hele tiden at finde på nye aktiviteter. Derfor er det rart med en smule inspiration en gang imellem. Her finder du flere sjove og kreative aktiviteter, som du kan lave derhjemme med dine børn.

Lav et simpelt og sjovt eksperiment

At lave et eksperiment med dine børn behøver hverken at være besværligt eller koste mange penge. Rent faktisk findes der en del simple eksperimenter, som du trygt og sikkert kan lave derhjemme med dine børn. 

Der findes et væld af idéer online, som du kan tage et kig på. Du kan også prøve at knuse en sodavandsdåse med hjælp fra lidt vand og en bunsenbrænder. Har du ikke en bunsenbrænder, kan du skifte denne ud med en varm kogeplade.

Byg et fort indenfor eller udenfor

At bygge et fort eller en hule er helt sikkert noget, som alle børn vil elske. Og det kan også være en sjov aktivitet for voksne. Har du ikke prøvet dette med dine børn før, så er det en aktivitet, som du kan foreslå, at I kan hygge jer med sammen.

Dryp stearin

Har du en masse stearinlys derhjemme, som ikke bliver brugt til noget? Så kan du give dig i kast med at dryppe stearin med dine børn. Mens I drypper stearin, kan I spise en god kage eller en anden lækker snack og hyggesnakke.